İSTANBUL / SANCAKTEPE - Samandıra Ortaokulu

e- Twinning Haberleri

Mrt

Okulumuzda yürütülen projeler, görevli öğrencilerimiz tarafından velilerimize anlatıldı. Konferans salonunda gerçekleşen programda velilerimiz yürütülen projeler hakkında bilgi sahibi oldular.

Mrt

Okulumuzda e-Güvenlik ile ilgili yapılan çalışmalar ve öğretmenlerimizin katıldığı eğitimler sonucunda okulumuz e- Güvenlik Bronz Etiketi almaya hak kazanmıştır.

May

We have come to the end of our e-Twinning project called Keepers of Nature, which we continue at our school, and we organized our project exhibition. Students participating in our project were given participation certificates by our school administrators. We would like to thank all our students, parents and teachers who contributed to our work.

Okulumuzda sürdürdüğümüz Keepers of Nature isimli e Twinning projemizin sonuna gelerek, proje sergimizi düzenledik. Projemize katılan öğrencilerimize okul idarecilerimiz tarafından katılım belgeleri verildi. Çalışmalarımıza katkısı olan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.