Know Your Space Design Your Planet

Mrt

Know your sapace desıgn your planet isimli projemiz kapsamında diğer ülke ve illerden takım arkadaşlarımızla tasarladığımız hayalimizdeki gezegen çalışmamız

Mrt

Projemizde karma takım çalışmalarımızdan geleceğin gezegenine gitmek üzere tasarladığımız uzay aracı tasarımımız.

Mrt

Know Your Space Design Your Plaanet Projemiz ortaklarıyla, astronom adayımızz Batıkan DEMİREL ilşe bilimssel ssöyleşi gerçekleştirdik.

Şbt

OKULUMUZUN E TWİNNİNG EKİBİNDEN KNOW YOUR SPACE-DESİGN YOUR PLANET İSİMLİ PROJE TAKIMI GÜVENLİK İNTERNET GÜNÜNE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA PANO HAZIRLADI.

Ara

KNOW YOUR SPACE-DESİGN YOUR PLANET isimli e twinning projemizin afişinin belirlenmesi için yapılan oylamada okulumuz proje takımının tasarladığı afiş en çok oyu alarak birinci olmuştur.

Ara