My Little Town

Şbt

Etwinning My Little Town projemiz ile öğrencilerimiz Web 2.0 Araçlarını kullanarak içerik üretiyor.

Etwinning Project

“My Little  Town “️

The main of project

We will discuss the beaties of living in small towns with their unique fauna and flora, cultural features and local richness. We will also identify local problems and find the solutions to them. The project is aimed at residents of small towns (with small population).

Project partners :Turkey,Italy,Romania,Poland with our Teacher Esma Öztürk and students

Etwining Projesi

“Benim Küçük Kasabam” ️

Projenin ana kısmı

Kendine özgü fauna ve florası, kültürel özellikleri ve yerel zenginlikleri ile küçük kasabalarda yaşamanın güzelliklerini tartışacağız. Yerel sorunları da tespit edip çözüm yolları bulacağız. Proje, küçük kasabalarda (küçük nüfuslu) yaşayanlara yöneliktir.

Proje ortakları: Türkiye, İtalya, Romanya, Polonya, Esma Öztürk hocamız ve öğrencilerimizle birlikte