Samandıra Ortaokulu

Adres
Abdurrahmangazi Mahallesi Abdurrahman Gazi Caddesi Güzelbahçe Sokak, No8, 34887 Sancaktepe/İstanbul
Vizyon
Atatürk ilkelerine bağlı,çağımızın gerektirdiği bilgi ve teknolojiyi kullanabilen,içine düşebilecekleri zor durumlarda düşünüp doğruyu bulabilen,geleceğine güvenle bakabilen,öğrenciler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Samandıra Orta Okulu olarak,Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen yurttaşlar olarak yetişmesidir.
Başarılar
DÜNYA TAEKWONDA BAŞKANLIK KUPASI´da öğrencimiz ZEHRA ALTUN 3.Olmuştur. Avrupa Kulüpler Şampiyonası ve Uluslararası Turkish Open Turnuvası’nda öğrencilerimizden Zehra Altun Gümüş madalya, Nisa İmamoğlu ise Bronz madalya kazanmıştır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM (Öğlenci)
Ulaşım
Okulumuz Sultanbeyli-Sarıgazi ulaşım yolu üzerindedir. 11ÜS, 131C, 522ST,18Ü, 18V, 131V, 132M, 132S, 14KS, 320A otobüsleri okulumuza 2 dk. mesafedeki Samandıra Kız Anadolu İmamhatip Lisesi durağından geçmektedir.
VAR
Abdurrahman Gazi Mah. Güzelbahçe Sok. No:8 Sancaktepe/İSTANBUL
TEKVANDO, FUTBOL, HALK OYUNLARI, HENTBOL
TÜBİTAK. eTWINNING, TEKNOFEST, ERASMUS+