May

Her yıl  mayıs ayında ”1-7 Mayıs Trafik ve  İlk Yardım Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bu hafta boyunca trafik kurallarının geçerliliği vurgulanır. Öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz  etkinliklerle trafik kurallarının önemini kavradık.

Nis

3 Nisan 2024 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda Okul Rehberlik Öğretmenimiz Büşra BEŞİKTAŞ tarafından Ergenlik Çağında Stres Yönetimi konulu seminer verildi.

Mrt

Özel Eğitim Sınıflarımız yaptıkları etkinliklerle 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutladılar.

Mrt

18 Mart 2024  Pazartesi günü ''Çanakkale' den Mektubunuz Var!'' etkinliğinde Öğrencimiz, Süreyya Safa YELKOVAN'ın bütün sınıfları gezerek dağıttığı mektuplarla öğrencilerimize Çanakkale ruhunu aşılamayı hedefledik. Görev alan öğrencimize ve değerli ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Büşra Beşiktaş tarafından 8. sınıf velilerimize LGS Sınavında Ailelere Düşen Görevler konulu bir seminer verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımız okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

1-7 Mart Kızlıay Haftası Özel Eğitim sın ıflarımızda etkinlikle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda e-Güvenlik ile ilgili yapılan çalışmalar ve öğretmenlerimizin katıldığı eğitimler sonucunda okulumuz e- Güvenlik Bronz Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Mrt

Veli eğitimlerimiz kapsamında gerçekleştirilen etkinliğimizde Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ömer Faruk SİVRİKAYA, 21 Aralık 2023 günü okulumuz konferans salonunda 8. sınıf velilerimize '' Verimli Ders Çalışma Yöntemleri konulu bir seminer verdi.

Mrt

Okul rehberlik servisimizin velilerimiz için düzenlediği seminerleden Güvenli İnternet Kullanımı konulu seminerimiz 6 Şubat Salı Güvenli İnternet Gününde  Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Büşra BEŞİKTAŞ tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Küçükler Okul Sporları Muaythai İstanbul Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Ezgi ERMİŞ 2. , Berke GÜLTEKİN 3. Olmuştur.

Anadolu Yıldızlar Ligi 2024 sezonu atletizm spor dalında okulumuzu küçükler kategorisinde başarıyla temsil eden Sümeyye YILMAZ 2. olmuştur.

Öğrencilerimizi ve emekleri geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri arasında oluşturulan Kitap Sinema Kulübümüz ilk buluşmasını 05.03.2024 Salı akşamı gerçekleştirdi. Goundhog Day ( Bugün Aslında Dündü) filminin değerlendirildiği toplantı ders çıkışında okulumuz öğretmöenler odasında gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından planlanan dört aylık eğitim seminerinin ilki olarak Öğretmen- Veli İletişimi konnulu seminer okulumuz toplantı salonunda Okul Rehber Öğretmenimiz Ömer Faruk Sivrikaya tarafından 29 Şubat 2024 Perşembe günü düzenlendi.

Bütün öğretmen ve idari personelin katıldığı toplantıda güvenli bir okul ortamında veli- öğretmen iletişimi nasıl olmalı hangi temeller üzerine kurulmalı başlıklarında yapılan eğitimimiz 1 saat sürdü.